ასტრობიოლოგი სიპრიენ ვარსაუ ანტარქტიდაზე მუშაობს, სადაც ჰაერის ჰემპერატურა -70C-ია.
მან გადაწყვიტა გვაჩვენოს, როგორ სრულდება ამ გაყინულ კონტინენტზე საჭმლის მომზადების მცდელობა.
გაყინული სპაგეტი
დარწმუნებული არ ვართ, რომ აქ ჯადოქრის ხელი არ ურევია
არაჩვეულებრივი მიზეზი საიმისოდ, რომ ოჯახის გამოკვებაზე ხელი აიღო
ეს ელზას საყვარელი ტოსტია
სახალისო ფოტოების გადასაღებად გამოდგება
ნუტელაგადასმულ პურზე ოცნებაც არ ღირს
ასეთი სახალისო პოსტებისთვის და ასევე, საკუთარი ცოდნის გასაფართოებლად, შეგიძლიათ სიპრიენის ტვიტერს ადევნოთ თვალი.
Facebook კომენტარები