ასტრობიოლოგი სიპრიენ ვარსაუ ანტარქტიდაზე მუშაობს, სადაც ჰაერის ჰემპერატურა -70C-ია.
მან გადაწყვიტა გვაჩვენოს, როგორ სრულდება ამ გაყინულ კონტინენტზე საჭმლის მომზადების მცდელობა.
გაყინული სპაგეტი
ფოტო: Cyprien Verseux
დარწმუნებული არ ვართ, რომ აქ ჯადოქრის ხელი არ ურევია
ფოტო: Cyprien Verseux
არაჩვეულებრივი მიზეზი საიმისოდ, რომ ოჯახის გამოკვებაზე ხელი აიღო
ფოტო: Cyprien Verseux
ეს ელზას საყვარელი ტოსტია
ფოტო: Cyprien Verseux
სახალისო ფოტოების გადასაღებად გამოდგება
ფოტო: Cyprien Verseux
ნუტელაგადასმულ პურზე ოცნებაც არ ღირს
ფოტო: Cyprien Verseux
ასეთი სახალისო პოსტებისთვის და ასევე, საკუთარი ცოდნის გასაფართოებლად, შეგიძლიათ სიპრიენის ტვიტერს ადევნოთ თვალი.
